lakritsstang

Malva Smedberg

Kärlek♥

Publicerad 2011-08-17 14:25:48 i

Tänkte bara säga att min pojkvän är awesome och helt super bäst!

5 dagar blev 4.

Publicerad 2011-08-13 16:46:27 i

Nehe,haaha fan vilken blååsning eller nått. SIsta dagen igår som sagt. Fan heller. Jag skrev en liten lapp innan jag slutade igår, att jag gärna hoppar in och jobbar lite extra när det behövs. Efter jobbet drog jag,elsa och co till Borås för att Festa lie hos Jässi och Anton. Vi var där vi kanske 7 eller så. Allt va awesome och precis när allt börjat dra igång och vi har as trevligt så ringer min lilla telefon. Då är det min kolega, ulla-britt. Hon frågar vad jag gör och jag svarar att jag äör på fest. Hon ber om ursäkt att hon stör och låter lite smått generad men frågar i alla fall om jag kan hoppa in för Jana i morgon (alltså idag) eftersom hon har blivit sjuk. 7-14 var arbetstiderna. Jag tackar ja. Dumt? Nej, för nu visade jag att jag kan "offra" mig vilket gör att det förhoppningsvis ringer fler gånger! Plus att lönen är helt okej, hiih^^
Så ja, 5 dagar sommarlov blev 4 men det gör mig ingenting för jag älskar migg jobb ^^

12/8

Publicerad 2011-08-13 16:38:29 i

Ja då var dagen här. Sista dagen på jobbet och första på mitt kommande mycket låååånga (nooot) sommarlov, hela 5 fina dagar! Gunvor min lilla underbaring åkte hem. Det bjöds på smarrig smörgåstårta och allt blev såå bra! Kommer sakna henne. Många mer såklart t.ex. Jörgen. Mina älskade gammlingar som jag spenderat hela sommaren med. Fyra som somnat in. Vissa som kommit och gått. Alla lika underbara bara man ser från rätt vinkel. Och jag kjan ju säga det till alla som tycker att det låter äckligt att byta blöja/torka bajs (som jag fått göra ett x antal gånger per dag). Ni ska veta att det inte alls är så farligt. För det första så är det ingen skillnad från att torka sig själv. Den ända skillnaden är att du ser exakt vad du gör, vilket faktiskt gör allt mycket enkelt. För det andra så kan man se de gammla som små barn. Väldigt många har ju någon gång bytt blöjqa på en bebis eller varit med när någon annan har gjort det. Jag kan tala om att det är precis samma sak med gammla. Ibland lättare och ibland svårare men det vänjer man sig vid (och så är det ju i och sig med bebisar med). Ända skillnaden är att gammlingarna är större och skrynkligare. Annars är det precis samma sak.
Men för att komma till saken. Någonting som är värre är t.ex. att borsta löständerna, ta i matkladd, städa toaletter mm. Allt det är myyycket värre men absolut inget "äckligt" men det är värre! :)
Kommer i alla fall att sakna mina fina söta gammlingar. LOOOVE! ♥

Livets sista timmar var jag med dig.

Publicerad 2011-08-13 16:28:42 i

kl. 21 gav du dig äntligen iväg.
Det omöjliga var möjligt för dig.
Efter mycket smärta får du nu äntligen vila. Lugn och ro.
Ett kort liv men du uppfyllde mycket mer än hela din mening.
Hoppas du har det jätte bra, så ses vi när min tid kommer!
♥ H.L Vila i frid ♥

orkanisinnet

Publicerad 2011-08-08 15:42:35 i

Allt är as bra!
Allt är piss!
______
Sorry att jag inet uppdatrat på ett tag men livet rullar på lite för fort för tillfället så hinnner inte riktigt med, tyvärr. Hoppasdetta går över snart!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela