lakritsstang

Malva Smedberg

Ett stort tomt hål

Publicerad 2012-02-21 17:42:27 i

Att se er alla som förr var mina. Att se er le och skratta med andra. För er är jag nu luft. Varför? Detta är en fråga jag aldrig kommer att få svaret på.
Kvar i mit återstår ett stort svart, tomt hål. Det gör ont! Det huggit i hjärtat och tårarna bränner. Jag älskade er. Ni var mina bästa vänner. Jag delade med mig av allt till er. Ni fick en del av mig. Den tog ni, kastade på marken för att sedan trampa sönder den i det vassa gruset.
Det gör så fruktansvärt ont och jag vet inte längre vart jag ska ta vägen.
Allt glider längre och längre ifrån mig. Jag har tappat all kontroll.
Vart ska jag ta vägen? Vart är jag påväg?
Jag vill bara lägga mig ner i foster ställning och gråta. Där vill jag ligga resten av mitt liv om detta helvete ska fortsätta.
Tur att studenten är nära...

Insikt?

Publicerad 2012-02-20 15:35:19 i

Jag har kommit fram till en sak, en väldigt viktig sak! Jag orkar fan inte bry mig om skönhetsideal längre. Fuck att gå ner i vikt, jag vill äta vad jag vill!  Jag är kurvig och jag gillar det! Så there jag sa det! Min vikt är och förblir den samma hur jag än gör så nu får det fan vara nog. Det är helt enkelt ingen idé för mig att försöka gå ner mina ynga 3 kilo. Jag gillar det! Plus att jag har en underbar sambo som älskar mig med mina kurvor, så länge det är så är jag nöjd. Från och med nu ska jag bli en stentuff sexig brud med kurvor. Det är faktiskt mycket snyggare än pinne. Nu kör vi! Jag ska från och med nu ta tag i livet och älska det!
Någon som tycker något annat? Tänkte väl inte det! Plus att min kropp är typ som den till vänster och det är heeeelllt okej eftersom det är en vaker kvinnokropp. Det är så en kvinna ska se ut och inte som en pinne. Kvinnor ska ha kurvor, det är sexigt. JAG GILLAR DET!

19års presenter, yeey!

Publicerad 2012-02-17 12:19:44 i

Okej, jag vet att jag inte fyller år förräns näst nästa måndag men bara för att Elsa är en bajskorv och åkte till Åre igår och ska stanna där i re veckor så fick jag hennes pressent i onsdags, yeey! Älskar henne mest bara för att hon är bäst!!!! Fick dessa godingar av henne:
Okej, jag sa till henne att jag ville ha dem så viste att jag skulle få dem men änåd, hiih! Nu är de MIIINAAA :D:D:D Dock kommer de inte invigas förräns balen, men gud vad jag taggar!!!! De är super sköna och cp snygga, den som säger något annat ska dö hihih :D
*
Sen had älsklingen hämtat en av hans pressenter till mig på posten igår. Det var ett mega tungt paket som jag promt skulle öppna igår, fast jag ville inte men han tvingade mig. I paketet låg hans 6 st vikter till hantlar vilket förklarade vikten på paketet. I botten låg dessa:
Jag doog eftersom jag inte trodde att jag skulle få dem, hiih. Min sambo är den bästa i hela världen och jag äslar han määäst! Anledningen till att jag ar tvungen till att öppna de igår var för att vi idag ska på teater,123 schtunk (min pressent till han) och då ville han att jag skulle ha de på mig så nu får han sin vilja igenom, wiiee!
*
Nu sitter jag med andra ord och taggar inför kvällen som kommer bli den bästa på länge! YEEY! :D

6 månader av kärlek!

Publicerad 2012-02-15 08:51:37 i

Tänkte bara medela alla att jag och älsklingen idag varit tillsammans i 6 månader, yeey för ossss ^^<3
Älskar dig mer än ord kan beskriva!  <3

alla ♥-dag

Publicerad 2012-02-14 15:10:38 i

Tänkte bara medela alla att jag älskar Johan Johansson mest i hels världen och att vi är väldigt söta i UT idag och även på deras hemsida. Hihih
Dagen spenderar jag dock hemma hos mor och pluggar med henne. Sen ska jag simma och efter det får jag först mysa med min älskling. Dock sågs vi i morse då jag körde honom till tandläkaren, överaskade honom med vanilj munkar och hjärtan. Hihihihi ^^
Älskar honom meeeesssst! Bara så att alla vet! :D

Gooo tisdag!

Publicerad 2012-02-07 08:42:40 i

Yeey, nu är klockan så mycket som 20 i 9 vilket betyder att jag snart måste gå till bussen. Kommer fram till skolan ungefär om nästan exakt en timme, då ska jag bara vänta i sisådär 40 min på att Svenska C ska börja. Två timmar kommer jag ungefär att spendera med det ämnet, sen vid 20 över 12 slutar jag. Då måste jag vänta i en halvtimme på bussen hem. 40 minuter på bussen sen är jag hemma. Då ska jag gå lite med Greta och sen åka och simma i någon timme. Efter det ska jag hem och äta för att sedan bli lite knådad av Sofie (världens bästa granne som är utbildad massör). Till sist ska jag plugga lite innan jag får gå och lägga mig igen.
Som pricken över iet vaknade jag vid kvar över 6 i morse och kunde inte somna om. Jag och Greta la oss i soffan och tittade lite på The Green Mile, underbart! Dock hade jag gärna sovit de två timmarna till innan jag behövt gå upp.
Rolig info om min fina tisda eller? I know ^^

Klapp på huvudet!

Publicerad 2012-02-05 15:47:55 i

Känner mig faktiskt rätt duktig som varit och simmat i en timme nu! Dessutom har jag tagit itu med tvätten och nu ska jag se film som belöning, hhihi!
Helgen har för övrigt varit den bästa på länge (bortsätt från förra fredagen). Emma snyggingen var här hela helgen och myste vilket var underbart, yeey! Älskar den tjejen en aning massa ^^
:*

plugga plugga plugga!

Publicerad 2012-02-01 11:36:06 i

Sitter i skolan och har faktiskt lite kul! I svenska c har vi fått i uppgift att starta en blogg, sagt och gjort: http://ixy.blogg.se/
Denna bloggen ska handla omämnet design och vi får i läxa att skriva i bloggen tills ett visst datum. Varje inlägg ska varatyp 250 ord -> vilket betyder att det nara är till att ordbajsa på! Denna sortens plugg är faktiskt heeelllt okej ^^

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela