lakritsstang

Malva Smedberg

snart äre sommarsommarsommar!

Publicerad 2011-05-31 14:49:56 i

Åhh, nu pustar jag ut och bara njuter. Blev klar med möbnster konstruktionen idag och fick även inlämnat Design Open arbetet som krånglat så in i helvete. Sist men inte minst hade vi det sista teckenspråksprovet (avläsning) och där med var den kusen slut, aja förutom betygsamtal nästa torsdagen (sista dagen, haha). Kommer sakna tsp som bara den, sååå roligt! Ska kolla om det finns typ kvälls kurser eller nått man kan ta för jag vill verkligen läsa alla 5 stegen.
Nu ska fortsätta lyssna på awesome musik och typ sortera bland masssssssa papper här hemma och få lite ordning i mina lådor, så duktig jag är! Städade till och med ur skåpet på papper igår och idag, jag är igång! Sen vid 6 bär det av till skolan mitt emot, över gatan och så äre avsluting för min älskade syster yster, trevligt trevligt! Efter det blir det Tobbebobbe en sväng, myys!
Det bästa med allt är ju att vädret är såååååååå underbart och jag har en lektion i morron vilket betyder att jag börjar 1 och slutar 3. LOVE IT!

Kjolen är fucking KLAR!

Publicerad 2011-05-31 14:43:48 i

Mönsterkonstruktion är svin kul men jpbbigt, speciellt med en viss lärare som är lite, tja, egenartad kan vi säga! Men nu är kursen avslutad (eller ah, nästa vecka med men då ska vi typ ha piknik eller vare va) och kjolen är KLAAAR!!
Försökte ju sy i helgen men min sy maskin tyckte att det var roligare att inte funka så ah... kllippte i alla fall ut alla delar och nålade ihop.
Första provningen, har en follat nertill så det ser liiite cp ut plus att mobil bilder alltid är sååååååå bra!
KLARRRRRRRR :D
Sist men inte minst den fiiina *host* loggboken som till slut bestod av ca 20-25 plastfickor innehållande allt jag gjort i kursen i stort sätt. Blev riktigt nöjd! Har våran fiina underbara lärare nått negativt att säga kommer jag typ stena hennes bil! :D

Är jag konstig?

Publicerad 2011-05-31 14:34:37 i

Är det bara jag och mina syskon som gör en vilkan av potatismoset och lingonsylt?
Fiskpinnarana blir båtar och ätrerna människor.
Själva blir vi Jättarna GlufsGlufs.
Är detta nbormalt ? ^^

Stressfaständåinte!

Publicerad 2011-05-30 16:32:59 i

Wiie, nu äre inte mkt kvar i skolan, två veckor, hjöääälp!!
Aja, nu måste jag fixa loggboken till mönsterkonstruktion ^^

...

Publicerad 2011-05-29 12:25:19 i

vet inte hur länge till jag orkar..

jag har ont i foten!

Publicerad 2011-05-28 17:45:54 i

Som rubriken säger så har jag ont i foten, så in i helvete också. Vet fan itne heller vad jag gjort men ont gör det så kan knappt gå :s
Idag har jag i alla fall haft världens slööaste lördag men ändå fått lite gjort!
Idag hjar jag klippt mig, sytt mini byxor, köpt välbehövliga plagg. Ducktig Malva!
Nu blire cill men Johan, Kajs, Elsa + film och sushi! AWESOME :D

sååå stöörande!

Publicerad 2011-05-27 15:44:22 i

Igår sööög! Vist arenakampen är alltid roligt och Bäckäng är ALLTID bäst men det söög lite ändå! Så idag då, två lektioner på typ en timme var och sen sluta, underbart. Senare (typ nu) skulle familjen fira min sysslings student. Personligen skulle jag även fira några till. Men nej, självklart inte! Då tycker min kropp tydligen att det är ett perfekt tilltälle att bli sjukl på. Wiiie, feber och frossa + lite annat roligt. Kan det bli bättre?
Nu ska jag vara sur resten av dagen och skicka massa onda tankar till min sjuka!
DETTA SUGER!!!!
Säng och film får min dag och kväll bestå av i stället, yeey..... eller inte såå yeey va? -.-

moget!

Publicerad 2011-05-24 19:54:59 i

Kul att ett jävla askmoln från Island va tvunget att landa rakt på min fina bil. Den som var så gott som ny tvättad. Rakt på taket, moget litet askmoln alltså!

p.s

Publicerad 2011-05-24 19:52:35 i

Juste, mina fint inslagna paket som Tobias fick, plus ett awesom kort :D

snartärsommarenhär!

Publicerad 2011-05-23 17:46:46 i

Åh, bara tanken av att aldrig mer ha matte eller idrott är underbar! Detta medför sovmorgon och korta dagar nu de sista veckorna. Det blir inte precis sämmre heller av att jag idag haft min sista riktiga psykologi lektion. ingen lektion på torsdag och sen på måndag äre betygsamtal och lämna tillbaka böcker, helt okej! Snart kan man äntligen pusta ut på riktigt, WIE! Dock ska jag ju jobba hela sommaren men ja ja, pengar är alltid fint ;)
MALVA NJUTER! :D

Bra start på lördagen!

Publicerad 2011-05-21 11:48:39 i

Wie, vaknade 10 i morse av att en tjej + hennes föräldrar var här för att kolla moppen. Det slutade med att jag fick 5300kr i handen och hon (tjejen, Jessika) körde iväg nöjd och belåten. Detta resulterade i att jag nu betalat mor och far så nu är bilen helt och hållet min, WIE :D
Går dagen var mycket trevligt, först vare Tobbe och sen vid 10 drog jag vidare till Sanae och Jänny, helt awesome vare!
Wie, Malva är typ glad! :D
Plus att jag har super snyggt hår just nu, hihih!

hej jag är coool!

Publicerad 2011-05-20 15:41:01 i

Hej jag är typ as snygg!
Hittade ett par awesome brillor i ett ståp hemmma, äkta 60-tal = GILLA!
Läste även nyss en brev jag skrivit till mig själv 2005, hih, såå gulligt ^^
Nu mååste jag slå in paket, sen springa till tobbe för att han är bäst och fyller år idag, loove!
Senare ikväll blir det även 40års fest för Sana och Jäny, WIE!
Måste rusa, tjoo!

Varför?

Publicerad 2011-05-19 18:39:09 i

Förstår inte hur det kan göra så fruktansvärt ont!?

en ilussion

Publicerad 2011-05-19 16:41:24 i

Hela mitt liv är en ända stor lögn. Allt jag kännt, tänkt och varit med om stämmer inte. Det är bara en fel uppfattning om verkligheten och vad som egentligen hänt. Allting är egentligen bara min livliga fantasi, ingenting är eller har någonsin varit verkligt. Det är bara jag som trott det.
En stor lögn, en illusion, det är vad mitt liv är.

liteovärdskoldag!

Publicerad 2011-05-18 16:45:06 i

Åhh, känndes ju värt att gå till skolan idag eller? Nej inte så. Sov hos Flöe eftersom hon tatuerade sig igår plus att vi hade världens sovmorron idag med, detta för att matte b nu är avklarat och sllluutt, WWIIIE!!! Så vi började i all fall först 11 med Svenska i en timme. När den lektionen va slut gick vi och åt sen satte vi oss i Café och chillade med att spela lite kort. Då får jag ett sms från Amelia att nästa och sista lektionen (formgivning i tre timmar) är intställt. Ingen i hela klassen kunde typ tro det. Ann, våran lärare var tydligen sjuk, men det funkar inte riktigt då detta är totalt omöjligt :s Väldigt leskigt! Så ja, då vare bara att åka hem. Helt okej me en kooort dag men känndes ändå väldigt ovärt att äns gå till skolan! Ja ja, nu är jag typ baaajs trött. Borde egentligen plugga till Svenska literaturprovet på fredag men jag orkar INTE! Får bli en eller två filmer i ställlet och bara dööö lite, hihi(A) Får plugga jävel i morron i stället *pust och stöööön*. Jag orkar inte, ge mig loooovv nuuuuuu!!!

kaosisjälen!

Publicerad 2011-05-18 15:01:29 i

känner hur allt bara blir värre och värre igen, orkar ingenting! Vill ingenting! Bryr mig inte äns! Jag gör saker och ting jag varken orkar eller vill och allt med ett fejkat leende på läpparna som alla går på. Jag visar er glädje men egentligen drunknar jag i tårar. Jag vill bara ligga, helt stilla och bli likblek, bara lämna allt. Jag orkar inte mer!
Ångesten fyller mig och det gör ont överallt. Hjärtat och själen är tomma men ändå fyllda av ett stort jävla kaos av allt och inget.
Fan, jag orkar inte... Låt mig vara!

Rebecca tatuerar sig:

Publicerad 2011-05-18 14:54:51 i

1. Skissen på huden.
2. Alla linjer är klara
3. Hon lider lite
4. KLART!
För att slutligen informera världen om att allt detta tog tre timmar, Rebecca va sjukt stark och gav inte ifrån sig ett pip under hela tiden, helt sjukt! Och bara så att alla vet är jag absolut inte alls det minsta avundsjuk! Inte alls, verkligen inte! Den är ju inte heller typ sjukt snygg eller så, nej då! hahah ;)

fiina dagar är awesome!

Publicerad 2011-05-16 19:48:09 i

Har haft en helt okej dag faktiskt! Skulle egentligen börja 8 och sluta 4,men var busig och orkade inte gå hela dagen så drog vid 1 typ, hihihihiihhiih! Umgicks med Vaara lite, eller ah, vi satt och pluggade och lyssna på musik sen drog vi in till stan för att träffa lite folk. Slutade med att vi satt på Viskan i typ två timmar och hade trevigt. Okej, lite lång tråkigt kanske det var men trevligt i alla fall! Sen vid 6 skulle de repa så då satte jag mig på bussen och åkte hem. Ska pilla i mig lite mat nu hade jag tänkt och sen umgås lite med Johan.
Sovmorron i morgon till 13.05 är helt okej enligt mig. Helt okej! mmhhh!! Sen efter skolan blire Rebecca Flöe som gäller ska även spendera natten hos henne, troligtvis. Sov morgon på onsdag med, åter igen helt okej!
Om jag njuter, ojaa! :D

louisiana ♥

Publicerad 2011-05-16 19:39:43 i

Älskar louisiana! På familjens lilla resa i lördags blev det mycket fiiina saker gjorda, sedda och köpta :D

fredag den 13e

Publicerad 2011-05-13 23:27:52 i

Vilket skömt det är med fredag den 13e, mig har det aldrig hänt någonting just denna dagen. Lite skrattretande med människor som tar detta på allvar!
idag har varit en fiiiiin dag enligt mig. Två lektioner, as chill!! Sen följde Rebecca med mig hem, jag städade, visade henne bilen sen drog vi till johan och umgigcks lite! Efter det när flöe hade åkt hem gick jag till Tobbe för en myys kväll! Kvällen avslutades sedan med en liten stund till hos Johan med han, kajsa, elsa, cloud (?) och daniel. Trevligt trevligt, oja!
I morgor bär det iväg till Köpenhamn för min del. Familje utflyckt, myyss! Sen beroende på när vi kommer hem så kanske det blir lite fest på kvällen, annars hem och soooova! Söndagen kommer spenderas i johans lägenhet för att stääda, roligt ;)
Juste, anlednignen till att jag ska städa åt Johan är att han gjorde mig en liten känst idag:
WIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

pustar ut!

Publicerad 2011-05-12 14:07:40 i

Åhh, kännslan av att veta att jag nu gjort klart alla nationellaprov för 2an är sköööönt! Äntligen kan man pusta ut och börja ta sommaren lite mer på allvar! Nu är det inte långt kvar av skola, wiiiieeee!
Dagen har bestått av tre nationella prov i eng som gick sådär men jag hoppas på det bästa! Nu måste jag dock fin slipa det sista på psykologin sen är det ur vägen med, helt underbart! Efter det blir det att städa bilden min ordentligt tills den glänser, hihi, min ögonsten! ♥

SOMMARärlikamedhjärta!

Publicerad 2011-05-11 15:57:19 i

Åhh sommaren rusar runt i hela kroppen och tar fram alla fina kännslor! Man vill vara ute hela tiden och har tunna/lätta/korta kläder på sig, heelt fucking underbart! man är ute senare men måste dock ändå släpa sig iväg till skolan vilket suger. Dock märker man att den snart är slut vilket peppar mig något otroligt! Så nu ska jag faktiskt plugga och få lite arbete ur vägen så jag kan hitta på något roligt sen,hiih! Men hmm.. är jätte hungrig så borde kanske äta nått först innan psykologin börjar skrivas, hmm... ne orkar inte hahah x)
Hatar dock vissa kännslor som kommer med sommaren, de man inte kan styra, usch!
Ja ja, Jag har en bil, snart körkört och snart äre verkligen sommar på riktigt WIIIEE. Plus att det blommar massa körsbärs träd utanför fönstret så det känns som om jag befinner mig i körsbärsdalen med bröderna Lejonhjärta, haha, mysigt! ^^

OMG, Wiiie, miiiiinn biiill!!!!!!!!!!!!♥

Publicerad 2011-05-10 20:52:16 i

När jag var i Jönköping med Tobias och Linda hos deras far får jag ett sms av pappa. Han undrade när jag kom hem och sa att han hade en överraskning till mig. Jag frågade vadå? Och till svar fick jag att den va blå och hade fyra hjul. Jag DOG!
Sen när jag kom hem stod denna godingen på infaren och bara väntade på mig, jag doooog lite mer! Har även invigit den med en sväng runt ulricehamn, underbart!
WIIIEEEE OMMGG, JAG HAR EN BIL!!?!?!?!!!!!!!

Tommhet

Publicerad 2011-05-08 13:38:05 i

Nu är du tydligen ute ur mitt liv, helt och hållet.
Inget hejdå, nej du bara stack.
Jag älskar dig, hur ska jag klara detta?

Kändis Malva nr 1.

Publicerad 2011-05-06 15:54:57 i

Då va intervjun med Allers klappad och klar! Tog nästan två timmar med intervju och fotografering, lite jobbigt men men. Reportern och fotografen var super trevliga så jag klagar inte!
Nu bär det iväg mot en Tobias för mys! :)

heelg!

Publicerad 2011-05-06 12:47:44 i

Wiie, dagen igår va aweosme! Det var ju Rebeccas stora dag som sagt, 18 år och allt! Dagen spenderades i skolan, en låååång dag. Slutade först typ fyra, så drygt! Efter det gick vi ner en snabbis på stan och jag införskaffade fördelsedags presenter till tobias, hoppas han blir nöjd! Hatar att köpa pressenter, jag tror alltid att personen som ska få den kommer hata den, haha. Men vi får väl hoppas på det bästa! Juste, rebecca fick också en lite pressent. Det var ett kort som jag skrev där det stor typ "hur gammal du än blir kommer det lilla barnet alltid finnas inom dig", och lite till, men det va poängen i alla fall för sen fick hon en liten bäbis pyamas. Hiih, den minsta jag hittade, men hon va tydligen änu mer pygme som bäbis men ändå, hon blev glad, hihi.
Ja ja, sen åkte vi till hennes fars jobb för att hon skulle sedan övningsköra hem. Väl hemma hos henne satt redan Emilia och väntade. Vi gjorde oss i ordning och åt världens godaste mat, fetaost kykling, nomnomnom! Sen vid sju tiden ungefärhoppade vi på bussen och det bar iväg till stora staden Borås igen där kvällen spenderades på Lilla Bränneriet. Helt totalt AWESOME!
Somnade typ 1 och va tvungna att gå upp halv 7 idag för att självklart skulle vi ha np i eng 8 på morgonen. Ja gud så roligt. Inte somvit nått typ och vara helt död, wie! Men tror det gick rätt bra ändå, hoppas det i alla fall! Efter det slutade vi som tur var så då åkte jag hem, åt och tog en dusch, sköönt!
Så ah, nu sitter jag här, ska plugga lite i väntan på att Allers ska komma och intervjua mig, hiih jag är kändis, gilla!
Sen ikväll blir det troligtvis myyys med tobbebobbe, plus att det är helg = underbart!

Tagga i morgon!

Publicerad 2011-05-04 20:57:06 i

Idag har varit en mycket dryyyg dag! Sov morron är dock väldigt okej! Men har bara haft två lektioner och sen bar det iväg till Gbg för att träffa Svenny och prata om allt med medicinerna osv. Fick dock införskaffat fyra tröjer när jag ändå var i stora staden. Typ det ända som var värt med att äns gå upp idag.
i morgon är det i alla fall en mycket viktigt dag! Det är nämligen Rebeccas födelsedag, WIIIEEE! hon blir stor tjej, hela 18år nu! Det firas med en lååång dag i skolan, sen hem till henne och fira lite med hennes familj sen blire BRÄNNAN för hela slanten! Kommer bliii AWESOME! Dock kanske det inte är lite awesome att vi har np i eng första lektionen på fredag. Yeey, bakis och skriva eng uppsats, kommer nog gå jätte bra, tror inte ni det? ;)
Taggar i alla fall för fullt för i morron, WIIEE :D
hoppas bara hon gillar min pressent  (A)

Barnvakt!

Publicerad 2011-05-03 20:38:16 i

Kan det bli bättre än pannkakor + Micke och Molle + Syster?
Nä jag tror faktiskt inte det, suuuppper myyyyyssigt!
Nu litter hon och snarkar i min säng och snart ska även jag lägga mig för att sova. Hihih, jaa tidigt men jag är trött efter helgens bravader (A)

fnaoefijf

Publicerad 2011-05-03 15:08:00 i

Fan, jag älskar verkligen dig, det gör jag, verkligen!
fan.. vrf måste tankarna ha ett eget liv?

Vafan?

Publicerad 2011-05-03 14:48:04 i

Snöö i Maj ?
Okej, jag älskar snö men nu äre fan sommarvärmen som ska komma inte snö! Hallå vädret? Håll lite mer koll på vilken årstid och månad det är kanske?

Valborgsfirandet!

Publicerad 2011-05-03 14:38:23 i

WIIEEAAEE! Valborg va helt fucking AWESOME! Började med att jag och Flöe cyklade ut till skottek, var där typ fyra. Där mötte vi Albin, Johan o co. Vi spelade lite vollyboll och sen allt eftersom kom det mer och mer folk. Sen satte vi igång med att grilla en massa och äta oss metta! Folk bliev roligare och roligare ju senare det blev, eller vare kanske bara jag? Haha. I Alla fall, sen vid 8 drog vi oss in mot staden igen för att fortsätta festen hemma hos Albin. Och shiit, det blev galet, men åååh va roligt vi hade, mestadels i alla fall! Har fått för mig att någon rödhårig tjej fick lite spel men det är kanske bara jag som hört det, eller? Haha. Ja ja, det var inget "alllvarligt" i alla fall så det var lugnt.

Allt som allt så var dagen/kvällen AWEOSME! Skottek -> Albin -> Johan -> Hem och sova. Som sagt, kan inte bli bättre! WIIIEEE :D

Juste, vi hittade en hund med, haha. Ja vi HITTADE en hund. Den kom tilloss när vi spelade vollyboll si sådär vid fyra typ och stannade med oss hela kvällen så vi tog med han hem till Albin för att sen nästa dag ringa polisen osv. Fösökte redan då men då var de bara idioter så ah. Den va i alla fall jätte söt och vi döpte den till Goliat! ♥

sötnoooosss!!! ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela