lakritsstang

Malva Smedberg

Valborg!

Publicerad 2011-04-30 13:12:37 i

Igår var jag bakis för typ första gången i mitt liv, inte okej att Alexander super mig underbordet på Brännan en torsdagskväll! Okej, det va gratis och gratis är ju alltid gottt, men att vara bakis på frdagen då man börjar 8, inte okej! Hade visserligen bara tvålektioner men ändå (A) Jag mådde sååå illa och gick typ i sömnen x)
Eftermiddagen spenderades med Tobbe. Chillade och paratade, typ. Kom dock inte fram till något speciellt, men ah.. Han sov här i alla fall men nu har han gått hem igen. Ska äta sen troligtvis till han igen och umgås lite. Senare eller ah snart kommer världens bästa Flöe med. wiie!
Ikväll blir det chill vid skottek och underbara människor, AWESOME!!!!
Är dock jätte trött för tillfället, men jävlar va det ska taggas för ikväll och jävlar va det kommer bli NICE:D
NU KÖR VIII!!
För övrigt måste jag ju påpeka hur äckligt snygg jag är, eller ;)

jagälskardigmen?

Publicerad 2011-04-30 12:51:39 i

Hey girl, you know you drive me crazy.
One look puts the rhythm in my head.
Still I'll never understand why you hang around.
I see what's going down.
*
Cover up with makeup in the mirror,
tell yourself it's never gonna happen again.
You cry alone and then he swears he loves you.
*
Do you feel like a man when you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground?
Well, I'll tell you my friend, one day this world's going to end.
As your lies crumble down, a new life she has found.
~
Face down in the dirt she said "This doesn't hurt."
She said "I've finally had enough."

Zzz...

Publicerad 2011-04-29 14:14:14 i

Shiit, är så sjukt trött. Kulturveckan är ändå inget att leka med, hahah. Livet har varit typ helt upp och ner och hit och dit denna veckan, allt och inget har hänt. Detta resulterar naturligtvis i att jag är helt totalt död just nu. Usch, och sen ska det här med kännslor osv lösas på bästa möjliga sätt, usch jag orkar inte. Fan!
Jaja, veckan har varit AWESOME i vilket fall som helst, men nästa år, då jävlar. DÅ KÖR VI!!! :D

tankarimalvasstördahj'rna

Publicerad 2011-04-25 21:06:24 i

Varför måste allt vara så jävla komplicerat och inveklat hela jävla tiden? Varför kan livet inte få vara som i film, åh vad enkelt allt hade varit då. Man skulle slippa tänka, oroa sig och allt detta i onödan dessutom typ. Eller så skulle man komma på ett sätt att operera bort denna fukntionen hos människor, som vill det själva alltså. Åh jag skulle stå försti i kö! Vem vet, det kanske funkar att bara bli hjärndöd annars? Hmmm.. detta är någonting som borde undersökas, eller som redan varit undersökt så det fanns resultat att titta på nu, så man vet om det är någon idé eller inte.
Jag är trött.
Usch, kan dessutom utöver allt detta inte sluta tänka på en dum serie.. nämner inga namn. Mohaha.
Zzzzz...
Nä nu borde jag faktsikt sova vilket är det bästa som finns! Speciellt efter nätter då sömnen varit kort och av dålig kvalitet, borde kanske reklamera det? Eller i alla fall gå och klaga så jag kan få pengarna tillbaka, eller tillgodo kvitto. Tänk om man kunde få det för lite vad som helst här i livet, guud va roligt det vore. Haha.
I alla fall, jag är jättttttttte trött men vill typ ändå inte sova, känns så onödingt ibland vid vissa tillfällen, som nu. Om jag inte vore trött eller inte skulle bli tröttare hade jag kunnat använda nattens timmar till så mycket, egentligen, viktigare och nödvänigare saker.
Zzz....
KULTURVECKAN I MORRON, WIIEGOHOEE!!!
Zzz...

?

Publicerad 2011-04-25 18:43:33 i

Allt är upp och ner, hit och dit.
Vet inte alls vad jag känner, tänker elelr tycker. Usch.
Detta gör mig ledsen men även lycklig, växelvis.
haha, jag är var typ kännslomässigt störd?!
Kulturveckan nästa, wiiiieeee!!! :D

älska vädret!

Publicerad 2011-04-21 17:16:56 i

Dagen igår va AWESOME! :D
Idag har jag umgåtts lite med Beccis, tog t.ex. en liten promenix i fina staden och sen åkte hon hem. Nu sitter jag här och är äckligt jävel mycket föör mätt, inte okej! Har en jätte konstig kännsla i kroppen som jag vinte vet hur jag sak tolka riktigt.
Senare ska jag i alla fall till pojkvännen och sova där, myyyss! Och för alla som inte viste det så firar vi ETT ÅR i morron, wiiiee :D ♥

wiieeeaaellernått

Publicerad 2011-04-20 17:21:49 i

mhh, hade en awesome dag igår i borås. Sushi först med Kajs och Els, sen lite kolla runt på stan. Efter det bar det iväg till knalleland, myrorna och möta upp jässi. Sen kom även Rebecca med, wie! Spenderade typ en timme där, sen mötte vi upp anton, drog och handlade och sist med inte minst hem till Anton och jässis nya lägenhet, wiie! Där chillade vi lite, åt av flöes awesome hallonchoklad tårta/kaka. mmh, namnamnamnaman! Den är heeeelt undderbart good! Sen var jag tvungen att åka in till södra för att möta Alex. kajsa hängde på för att sen ta bussen hem till u-hamn och träning. Kvällen spenderades i lägenheten med spel och massa skratt. Helt underbart! Avslutningen blev en timme av chill på södra torget, lite luffigt men det var i alla fall trevligt ^^
Idag väcktes jag av en Edith och sedan när jag kom ner en Vivvi, underbart! Dagen har spenderats mestadels i gällstad där jag gjorde två inköp varav ett par var ett riktigt jävla kaaaapppp! klackarna skulle egentligen kosta 1.400, äkta skin och allt, jag betalade 200. Sånt gillar jag, wie :D
nu ska jag pilla i mig lite mat och vänta på flöe, sen vandrar vi vidare ner mot sjön där det väntas grillning och trevligt sällskap. Jag älskar looovv!

SUSHI!!

Publicerad 2011-04-19 09:15:02 i

Sushi med de bästa, kan det bli bättre?
Nu ska vi äta tills vi spyr :D
nomnomnomnomnomnonom ♥

malvaärlycklig!

Publicerad 2011-04-16 15:25:43 i

Åhh, första lovdagen fick en underbar början! Edith väkte mig vid sisådär 12 och sen halv ett eller så åkte jag,pappa,edith och erik upp till Myrstacken. Där spenderade vi sedan två timmar genom att vandra runt i skogen och visa Edith en massa saker. åhh, det var helt unbderbart. Fika vid vattenhjuldet satt fint med, hihi. Jag verkligen njöööt! Så många minnen man har därifrån! Kom änven på den briljanta iden att jag ska tvinga med mig Els och kanske någon mer och tälta där i skogen nu på lovet, och nej det är ingen idé att äns försöka tjaja emot. Jag bestämmar :)
Nu är jag i alla fall typ jätte slöö och  snart ska jag sätta mig på bussen till Borås, mys!
i morgon blir det myskväll med bästa els och spill, underbart!
JAG HAR LOOOVVVVVV!!! ♥

LOOOVVVVVV!!!!

Publicerad 2011-04-15 16:06:03 i

Åhhh, fy fan va sköönt med looovv!! Gah, jag typ dör för att det ska bli/ är såjävla skönt och sjukt välbehövt! 
Det började mycket fint med! En liten sväng på stan med Beccis vilket var mycket trevligt och mysigt! Har ju saknat henne nu när hon varit sjuk hela vekcan, men idag kom hon, wie :D
Nu sitter jag och myser i min fina underbara onepiece och lyssnar på musik. Hellllt okej enligt mig ^^  
Dock är jag väldigt trött, sov ju hos min fin fina pojkvän inatt och det blev lite sent pga film, men mysigt som fan och så värt det ändå! Men ah, nu är jag värligt trött. Somnade typ på bussen hem även fast jag satt och pratade med Els, haha! Då är man trött ^^
Ska väl kanske se en liten film eller något sådant ikväll, kanske orkar träffa någon, men det vet man aldrig, hahaha.
Zzz..

mmh!

Publicerad 2011-04-14 16:27:39 i

Sitter här och mmhar för mig själv. Typ njuter av hur allt känns eller nått, fast egentligen har jag ont i huvudet och mår illa. Haha min kropp, mina kännslor och min hjärna är lite osynkade ibland x)
Är i alla fall rätt lycklig för tillfället, tror jag (?!?) haha. Har precis sätt en film, eller *host* oj jag menar läst en bok som ska redovisasd i morgon på engelska, roligt. Var så busig att jag gick hem vid lunch idag för att plugga klart lite skit. Nu har jag bara historian kvar, som skulle in i dag, men jag har typ bara tre meningar kvar att skriva så mejlar jag iväg rätt snart. Sen ska jag dra min mot min underbara pojkvän för att äretign spendera en natt där, myyyss! :D
För övrigt så har jag varit jätte duktig idag och kommer även vara det i morgon och fixa lite med en liten väns 18års pressent. Wie! kommer bli awesome!!!!
Fan, juste ja, måste hitta nått till min kära Tobias med, hmm.. ja jag hjar ju i alla fall några förslag. Haha ja jag måste vara ute i tid! Så snart är även det fixat, wie :)
Vad händer i helgen dåe? Ja, bra fråga det där.. Jag får väl helt enkelt flyta med i tiden och se, haha. Men sen efter i morgon är det fucking LOOOOVVVVVVvv!!"!!! WIIEEEEE :D
Tagggarå!!!!!

...

Publicerad 2011-04-13 09:05:52 i

Det är roligt hur fort saker och ting kan vända.

Lycka! ♥

Publicerad 2011-04-12 16:28:35 i

WIIE! Jag är sååå glad och lycklig just nu, det är fan sjukt! Älska mediciner, fast det är nog inte bara deras förtjänst.
DSJAFHSDGHSDGIKSDGUJSOFJAWSKDNAWHKLEWQIOEJWQN är typ en bra beskrivning på hur glad jag är nu, ungefär! WIIIEEEe, jag typ dör :o Shiiit! 
Lyssnar på bra musik, har min nya kärlek på mig, funderar dock på att byta till en mindre storlek, men va fan jag gillar det stoort! Snart blire plugg och barmvakt åt syster, göra mat och sen vandra iväg till min unerbara pojkvän för att sova där i natt igen, wie, mys!
Äahheee,, jag kan fan inte äns skriva mer, jag spricker av lycka, wieee! 
OCH SNART ÄRE LOOOVVVV!!!
Som ni förstår är detta min nya kärlek, wiie! :D

bläblä

Publicerad 2011-04-11 13:28:05 i

Sitter i skolan och har historia lektion, men är busig och är inne på lite andra sidor, hihi(A)
Sköönt att ha med sin egna dator ibland så att ingen anna har nått att tala om, wwiie!
Jag är söt när jag sitter i biblioteket och icke pluggar :D


Har haft mönsterkonstruktions prov vilket söööööggg!!! Sen har jag snart psykologi redovisning med som jag inte övat på, shiit va bra jag är i skolan ändå, eller inte. haha.
Har i alla fall haft en awesome helg och så är det fiiiint väder ute så det lättar upp lite ändå ^^

tiden är min fiende

Publicerad 2011-04-10 13:02:30 i

saknar det som var
saknar den jag var
saknar den du var
saknar de vi var
saknar det då, allt!
Jag vet inte hur långe till jag orkar leva i vetskapen om detta längre..
Jag vill ha tillbaka allt som var då!

Åh..

Publicerad 2011-04-10 12:55:35 i

Ibland hatar jag Rebecca Flöe även om jag älskar henne så in i helvete! Men när hon ger mig en låt som får mig att gråta är det icke okej :( Fast nää jag harat henne intee, för hon är ju lixom bäst! ♥ Det är bara jag som är kännslig eller nått! I alla fall The red jumpsuit appartus - Face down får mig att gråta som ett barn! Texten är som tagen ur mitt liv typ, leskigt! Plus att deet sätter igång massa andra tankar i mitt huvud, fyyy! Fan, älskar låten. Samma sak med Korn - Creep, också en liip låt för att det är exakt mina tankar osv som de sjunger om. Ussch! Fan, den låten skickade visserligen elsa till mig, hatar henne lite med när hon skickar sådanna låtar, ah fast nä, alla vet att hon är min andra hälft, min syster och jag älskar henne!
Usch, nu måste jag tårka mina kinder torra och få gjort lite skol arbete! Usch!

AWESOMMEE!

Publicerad 2011-04-09 17:38:52 i

Hade världens mest awesome dag igår. Först skola med en lektion plus två föreläsningar. Sen åkte jag och Flöe hem, åt, gjorde oss i ordning, stack till tobbe för att göra "ärenden" och sen vidare ner till Forum för att kolla på AAO när de spelade. En hel del som skulle till Albin var även med där. När det var färdigt drog vi vidare till Albin och partate losss!!! Efterfestandet blev hos systrarna Bkjörnberg, mycket trevligt det med, oja!

Idag har jag och Flöe varit duckiga och städat Albins lägenhet, iih, *klapp på huvudet*! Sen chillade vi där, eller ah typ satt döda i hans soffa fram till fem. Så nu ska vi snart bege oss till Flöes buss och sedan vandrar jag vidare till systrarna Björnberg åter igen, MYSSSS!!!

Wie!

Publicerad 2011-04-06 21:53:44 i

kul att jag inte alls skulle på intervju, jag hade redan tydligen fått jobbet, hahah :D
Skulle typ bara komma upp för att säga hej, fiint!

MALVA HAR JOBB HELA SOMMAREN = PEEENNGGGARRR!! :D:D:D:D

tusan!

Publicerad 2011-04-06 16:15:21 i

Blev ingen träning idag för att Micke den bajskorven har gått och bliivit sjuk! Fu!
Aja, intervju snart, sen internationella kvällen med bästa baben Els och sen kanske mys med pojkvännen i stället, eller film. Vi får se :)

Tur att min syster är sötast i världen i alla fall ^^

gillagillagilla!

Publicerad 2011-04-06 15:13:20 i

Åhh jag har haft världens mest awesome dag!
Först Gbg där det tydligen skett ett fel så vi skulle egentligen itne alls dit, men svenny pratade med oss en kvart i alla fall när vi ändå var där och så fick jag även ta puls, blodtryck och vikt. Liten förbättring var det faktiskt ^^
Sen gick vi på stan, hittade två underbara klänningar på indiska dock i fel jävla storlek, duuumt! Ska kolla i borås i morron efter dom! Sen inhandlade jag tre tröjor på rea, det gillar jag! Dessa tröjor var för övrigt i världens skönasrte material! Dock var detta allt vi han för sen gick parkeringen ut och vi var ttvungna att åka mot borås för att mor skulle släppa av mig i skolan. Nästan där ringer Rebecca och säger att lektionen är instäld så jag och mor fortsätter mot U-hamn. Båda var as hungriga så det slutade med att vi satte oss på kina restaurangen. Sen gick vi och köpte lite hemligheter, wiie! Så nu är det bara två personer till att köpa pressenter till, hiihihih!

Nu måste jag dock plugga lite, sen upp till Hester på "intervju" och efter det vidare till Bogesundsskolan och internationella kvällen, WIIIIIEE!!! Och till sist träning med Micke, awesome dagg måste jag säga!

:D

hmm?

Publicerad 2011-04-05 20:44:51 i

Aså jag har inte feber längre men ändå mår jag typ as cp :s
hmm.. undra vad det kan vara som lurar nu. hahah. Min kropp är konstig ibladn, får för sig massa saker x)
Har i alla fall haft en as chill dag i skolan, tre slöa lektioner + sex oxh samlevnads "föreläsning". Helt okej. Sen blev det kaffe med mycket trevligt sällskap. Så sitter jag här och mår allmänt skumt! I morron blir det fullt ös hela dagen, först bär det av till Gbg för koll av mediciner osv, sen till skolan för att ha en lektion efter det hem och direkt upp till Hester för jobb "intervju". Hem äta, om jag hinner sen iväg till internationella kvällen en sväng med elsa och sist men inte minst träning med Micke, dubbel pass dessutom, som alltid på onsdagar. Wiie, om jag kommer vara död när jag kommer hem?
Nu måste jag dock öva lite teckenspråk för att sedan spela in en video och skicka iväg, sen sova med Edith, myys!

bläbläblä

Publicerad 2011-04-04 11:20:37 i

Aså ärligt talat så börjar jag bli sjuuiukt trött på att ha feber. Jag har för fan aldrig feber och nu har jag haft det sen i torsdags, vad är detta?
Ååhhh, jag orkar inte, gör mig frisk typ nu, ja tack!

Wiie!!

Publicerad 2011-04-02 20:22:40 i

Wiiihoooe!!
För nahe att gällstamilen va AWESOME eller??!?
Mådde bra och kanske till och med lite för bra men jäääävlar va kul det vra, gaah! Taggar redan inför mösa och gällstamilen nästa år, hahah. Men man kan ju dock inte påstå att man är speciellt pigg nu efteråt. Vi va fan ute och gick i 8 timmar (10.20-18.20), heelt sjukt! Jag hade typ tippat på att vi skulle vara framme ich klara vid fyra, hahahhaha. Det kunde jag ju slöööt glömma x)
Duschen och maten när jag kom hem var nog ändå det bästa! Shhhiit, en dusch har aldrig varit så skön och mat har aldrig varit såå gooottt! Fast å andra sidan, en 20 mins dusch i super varmt vatten, vem gillar inte det lixom, och mat = kykling + massa grönsaker + potatis + svamp (allt detta i ugn) + nybakat pita bröd + tzatziki = OMG AWESOME!
Skulle egentligen på efter fest nu, är sugen men totalt opepp, jätte trött och fortfarande super sjuk. Inte okej, så kvällen får avslutas i sängen med några bra filmer.

1 April

Publicerad 2011-04-01 14:44:08 i

Ååhh, jag brukar alltid suga på att komma på några bra april skämt, men idag har jag fan lyckats total blåsa två stycke, hahahahah!
1. Jag smsade Tobbe och sa att han skulle packa för en vecka i varmt väder. Min mor hade gett oss en ett års pressent. Vi skulle få åka iväg under påsklovet, då vi förövrigt firar ett år.
2. Jag smsade Micke och sa att våran box tränare ringt mig för att undra om jag ville ta över efter henne nästa termin.
HAHAHAHAH, as kul att båda gick på det som fan. HAHAHA!
Lyckade 1 april skämt med andra ord, WIE!

Nu ska jag för övrigt bara försöka bli frisk så att jag kan gå gällstadmilen i morgon och må allmänt awesome!
Te och film nästa!♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela