lakritsstang

Malva Smedberg

måndag då va.

Publicerad 2011-01-31 18:05:32 i

Wie, jag är inte alls trött idag, nej! Sov hos underbara fina pojkvännen inatt jue så ah eh! :)
Dagen idag, hmm har typ varit zombie genom det mästa av dagen tror jag eftesom jag inte kommer ihåg nått överdrivet. Bra Malva! Men två saker vet jag, hihi! SSU serverade varama mackor i centrala kapprumet, med ost och origano, mmmmhh! DEt var mega gott och en sån fick vara min lunch. Sen på psykologin hade jag och Alma jätte kul, speciellt åt en söt liten pingvin vi målade på bänken. Han stor själv i dimma, väldigt snätt, på ett snö täckt berg. Han hade även en fin hatt och sa pip. Våran lärare fick tysta oss. haha. Okej, historia hade vi också idag ock säg någon gång de lektionerna är tråkiga? Älskar våran lärare!

Nu peppar jag lite plugg (ovanligt va?) och njuter lite av denna awesom låten. Jag och Elsa i ett nötska, utan tveckan. Den är KÄRLEK!!!


http://www.youtube.com/watch?v=WpELOGNltcY&feature=player_embedded

OBS! ALLA MÅSTE LYSSNA!

trött.

Publicerad 2011-01-30 17:45:44 i

Hej idag uppdaterar jag en massa, haha oj va töntig jag är (A)

I alla fall så har jag pluggat hela dagen och även städar mitt rum så nu känner jag mig jätte duktig. Plus att jag bakade frallor och en limpa igår + löksoppa (tog tre timmar ;s ) så är jag ännu duktigare! JAG ÄR STOLT!
Nu vätar jag på att min kära pojke ska smsa så att jag kan gå till honom. Skä även sova där inatt, massa mys!

För tillfället så sucktar jag lite åt denna fiiiiiiiinnaa boddyn som SKA bli min :D

Usch vad jag HATAR att inte vara minjonär, finns så mycket fina kläder och skor som jag skulle behöva (eller nja kanske inte behöva, mer girighet)!

Drömmmm.

Publicerad 2011-01-30 11:08:56 i

Juste kom på att jag drömde världen cp dröm inatt.

Jag va typ hemma hos tobbe i hans lägenhet. Jag vet inte om jag var själv elelr om det var folk där. Det var sommar i alla fall. Tobbe var typ nere vid sjön och söp. I alla fall. Jag gick in på toaletten där hans dator stor och låste om mig. Kissade sammtidigt som jag kollade runt lite på datan. Helt plötsligt börjar någon rycka i dörren och jag skrek tillbaka att det är upptaget. Sen kom jag på att va fan det är bara jag här, vem fan är det som då står utanför? Rödd som jag blev beslöt jag mig för att vika (fråda mig inte?) undan dörren lite för att se vem det var. I samma strund som jag viker dörren kommer jag på att om jag ser den personen som är utanför så ser han/hon/dom mig med. Så jag viker tillbaka dörren igen och ställer mig mot väggen, liv rädd. På nått jävla vänster så kommer jag i alla fall ut ur toalletten eller om det är de två personerna utanför (som det var) som fick upp dörren och släpade ut mig. I alla fall... Det var Viktor Keller och Carl Amby som var där ute. Men dom vara itne sig själva utan dom var onda. Sen kommer jag inte ihåg så mycket mer än att dom typ slår mig en massa och typ våldtar mig (?). På nått vänster lyckas jag i alla fall slå numret til vad jag tror är Tobbe men det viosar sig att det är Emanuel Ragnar som svarar och inte fattar nått. Jag skriker som fan men han bara lägger på. Då försöker jag ännu en ghång att slå tobbes nr och denna gången blir det rätt. Men otur som jag tydligen har denna dagen så svara han inte i sin vanliga mobil. Viktor och carl skrattar så dom knapt kan stå upp innan dom förtsätter att misshandla och våldta mig. Då skrattar jag tillbaka och säger att "Hahahah Tobbe har en jobb mobil med" och pekar finger åt dom. När tobbe läv svara i sin jobbmodil är han jätte full. Jag skriker på hjälp men han bara klickar mig. Dagen efter så är jag med tobbe och han är jätte bakis. Jag frågar om han inte vill veta vad det var som hände igår och då svara han "Nej för jag kommer bara slå ihäl de som gjorde nått och det orkar jag inte". Jag blir jätte ledsen och går därifrån och tar livet av mig.

Haha snacka om att jag var slött omskakad när jag vaknade! Är fortfarande lite skakis, haha :s

P.s

Publicerad 2011-01-30 10:32:35 i

Juste ska försöka lägga upp en före och efter bild på mina kära mandlar som inte finns längre (YEEEY)!

NY DESIGN!

Publicerad 2011-01-30 10:31:45 i

Yeey, äntligen ny design, fy farao va skönt! Nu kommer jag försöka uppdatera mer för nu är det inte lika, mmh pinsamt (?) att visa min blogg för nu är den SNYGG! Tack Elsa den bästa baben ever!
Okej det ända pinsama kanske inte var utseendet, jag i egne person och tankar kan vara lite pinsma, men sån är jag det är bara att gilla läget, mohahah!

Ja ja nu ska här ordbajsat typ vaje dag eller ja då jag typ inte har nått bättre för mig, typ som plugg. Oj, det borde jag göra nu, verkligen! Har två prov i veckan och ducktig som jag är så har jag naturligtvis inte börjat plugga än, hihih (a)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela