lakritsstang

Malva Smedberg

Nu jävlar!

Publicerad 2009-03-31 18:26:15 i

Jag har kommit på att jag måste för fan ta tag och göra det jag vill i livet, göra det till mitt liv. Jag ska itne längre göra saker jag inte vill eller som får mig att må dåligt. Jag ska vara så jävla egoistisk mot mig sj så det är inte klokt. Finns vissa saker jag startar med redan NU och andra saker som får vänta. Men huvudsaken är att jag ska må bra. Sen har jag bestämt mig för att inte bry mig om vad allt annat obetydelsefullt folk tycker, för det är deras problem itne mitt. Så tyck vad ni vill! Gör vad ni vill. Jag skiter i det. Allt kommer ändå att förändras med tiden. Och snart mkt snart kan jag välja bort de jag egentligen itne tycker så mkt om! Det ska bli så jävla skönt, jag ska bara tänka på mig sj och på de närmaste vännerna. Kom ockås på att det är itne värt att satsa på människor man bara är halv bra kompis med. För det resulterar bara i SKIT! Ah, de flästa förstår nog vad jag menar! Dom man tror är ens vänner sviker en och hugger en i ryggen när man är som svagast, det är sånna människor som inte är värda någonting! Det är dom som är falska och som man önskar ett helvete åt. Så ja tack, ta din skit och dra för du är inte någonting för mig mer än en jävla svikare, vilket jag ALDRIG trodde om dig!

Tack!

Publicerad 2009-03-14 22:16:33 i

Övningskörde för fösrta gången idag, mega kul vare. Viserligen lite nervöst, men fy fan vad kul. Ska ut och köra mer i morron, längtrarrr!!! Jätte glad var jag!
  Men nu när jag för en gångs skull var glad och så idag så är det klart att någon ska sabba det! Fick reda på att en viss jävla person sagt att vi har haft sex mm, blev/är typ as sur nu och skulle kunna döda någon (seriöst!) ÄR fucking förbannad! För det första skulle jag ALDRIG vara otrogen mot martin(seriöst vad tjänar det till? Nu när jag verkligen hittat en pojkvänn jag älskar och trivs med! Vrf slösa bort det? :o) Och för det andra, ALDRIG med han! :o Och för det tredje, ALDRIG att jag skulle vara otrogen mot någon, det är hemskt! Jag är fan emot det!
 Så jag vill tacka denna jävla idioten för att han förstörde min dag! Vi ses på måndag...

Fucking jävla skit!

Publicerad 2009-03-08 19:48:48 i

Varför ska allt gå åt helvete? Seriöst, nu ska jag var emo!
Allt, allt, allt går åt helvete för min del nu. Jag vet inte vrf men mår typ allmänt dåligt hela jävla fucking tiden och vill bara bort, även ifall det egentligen inte finns någon bra anledning. Okej, en anledning finns alltid, men den har jag lärt mig leva med. Men nu t.ex, har spenderat dagen med pojkvän, mycket mysigt(!), men så nu när jag sitter här hemma så känner jag bara sån jävla ilska oh sorg inuti mig, allt blir bara fel, enlig mig! Plus att jag lyckats få en mycket omtyckt person att bli sur på mig, och detta hjälper inte mitt humör! (Jag mår dåligt!)
Nu är jag bara tröt på allt, ALLT! Vill bort, i alla fall för ett tag!
HJÄLP!

Rubrik?

Publicerad 2009-03-06 16:16:34 i

Ja då var det dags för mig att skaffa blogg då. Får se hur mkt skrivande det blir men lite får vi väl hopas på. Aja, jag vet att jag är den mäst ointressanta person som finns, och då kanske det inte är så kul att läsa massa om mig, men to bad det får ni allt göra ändå, MOHAHA (A)
Nu ska jag fortsätta se vänner, för det är de ända livet jag har!
Puss :*

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela