lakritsstang

Malva Smedberg

livets slut.

Publicerad 2011-07-25 14:54:00 i

Ett hejdå var någonting som jag aldrig fick ett svar på och väl var väl de för då hade jag hoppat till ordentlig. Även om jag inte kände dig mer än på ytan och fasaden du lät oss se så känns det ändå som om vi förtod varandra. Eller i alla fall fick kontakt på ett annat plan än det människor kan se. Det känns som om jag faktiskt kände dig trots allt. Jag hade tänkt att komma in till dig i Fredags för att prata lite, det känndes som om det kunde behövas. Dock fanns inte den tiden just då, eller så kanske jag omedvetet valde att låta bli, jag vet inte. Även känns det som om vi hade en konversation och ett avsked, jag vet inte. Kanske är detta inbillning kanske inte? Vad vet jag? Jag vet bara att beskedet om din bortgång kom som en chock. En stor chock. Eftersom du var den som alltid skulle finnas, du va den odödlige. Denna verklighet är för svår att förstå och kommer ta tid innan den fastnar.
Du ska veta att jag verkligen kommer sakna dig. Du hade en närvaro som väckte trygghet och ro. Det som jag önskar hos en person att dela livet med. Ändå var du ensam. Det kommer jag aldrig att begripa. Men sånt är väl livet antar jag. Ingenting är som man kanske vill. Allt är olika i alla situationer och man måste alltid räkna med en överraskning. Din närvaro finns fortfarande kvar. Dock inte i dig utan runt om oss i rummet och koridoren. Du finns där fortfarande, det känner vi.
Hoppas att smärtan är över och att du har det så bra du bara kan där du är nu! Det förtjanar du! Och snälla, våga ställa lite krav, du är inte till besvär, tvärt om! Så länge du är glad och nöjd är vi och alla andra det också, för det är väl det som räknas? Att man har det bra? Det tror jag nog att du hade här på jorden också och jag hoppas att det är hundra gånger bättre i ditt nya hem.
Jag kommer länge ha dig i tankarna och hoppas att vi någon gång möts igen. Då kanske vi får chansen att få våran lilla pratstund? Vem vet?
Vila I Frid

tankarochkänslorsomförvirrar.

Publicerad 2011-07-25 14:36:31 i

Jag faller?
Jag kanske falller?
Faller jag för dig?
Underbart vore det!
Tyvärr är verkligheten inte alltid lika vacker som den verkar, allt kan inte bli perfekt. Man mister någon man älskar. Är det värt det? Vissa stunder, utan tvekan, men ibland vet jag inte. Hatar detta. Jag vill som fan men samtidigt är jag rädd. Jag vill låta tiden ta hand om alla problem men tyvärr måste jag snart hoppa på tåget igen innan verkligheten blir till en dröm, en mardröm som är förklädd till en dans på rosor. Taggarna är svåra att se även fast det finn tusen i varje steg jag tar. Hatar detta!
Jag vill veta nu, inte sen inte så småningom. Jag vill vara lycklig utan att ha den minsta skuggan i mitt liv. Varöfr kan det inte bara få lysa ljus? Alltid finns det lite skugga och det är just den skuggan som kan komma att bli mitt slut. Jag orkar inte!
Ännu ett tag låter jag tåget med tiden åka iväg, jag får hoppa på¨vid nästa hållplats...
Hjälp!

...

Publicerad 2011-07-14 19:21:13 i

Trodde man kunde kalla dig en vän men OJ så fel jag hade!

f.a.n.

Publicerad 2011-07-11 12:09:07 i

Fattar inte varför det måste vara såhär..
Ta mig här ifrån..
Ta mig tillbaka!

Awesome dag!!

Publicerad 2011-07-07 08:46:36 i

Jag och syster åkte till Borås djurpark, själva. Det va super mysigt!♥
Edith red för första gången ever :D

söndag och sovmorgon, mmh!

Publicerad 2011-07-03 14:12:38 i

Wiie, fick äntligen sova ut ordentligt. Det var längesedan. Mhh, så skönt! Dock är jag väääldigt jävla trött just nu vilket inte alls är lika fint, tyvärr. Kinamat blev frukosten och det va goooottt!! Sen nu spenderar jag lite dö tid i väntan på att åka till jobbet kl 3. Det är ju underbart att jobba kväll en söndag och sedan i morgon dag. Slutar 9 idag och då ska jag till Tobbe och mysa lite, ja verkligen lite! Eftersom jag börjar kl 7 i morgon bitti. Det suger! Men men, pengarna rullar in och det gillar vi, hihih! Sen är det ju fakltist ett helt okej jobba jag har, gillar det faktiskt ^^
Sen efter jobbet i morgon tar jag bilen och åket till Borås för att mysssa massa med Alma ♥

Tack till Säffle.

Publicerad 2011-07-03 14:09:43 i

Haha, satte mig i morse och skrev tackkortet jag ska skicka till säffle. Ett tips till alla er som SKA (för ja alla som jag känner och alla andra med för den delan ska åka dit, ni har inget val ^^) dit och ta körkort är att köpa ett kort med mycket plats eller verkligen tänka igenom vad ni ska skriva först. Detta gjorde tydligen inte jag märkte jag, haha.
Det fiiinna kortet jag köpte ^^
Men som sagt, det blev liiiittte överfullt  (A)

Fina Säffle ♥

Publicerad 2011-07-03 14:02:14 i

Rummet
Teorisal/vardagsrummet
köket
den fiiiina balkongen (där jag och Caroline spenderade mycket underbar slö tid)
*
Gah, jag längtar tillbaka!

hemma efter en lång lördag med jobb.

Publicerad 2011-07-02 15:28:10 i

Roligt att jag slutar kl 3 och ändå känns det som om hela dagen har gått. Skulle lätt kunna lägga mig och sova i väntan på en ny dag. Synd bara att det är så ljust ute, jag är trööött!!! Men men, har ju sovmorron i morgon i alla fall eftersom jag jobbar kväll, fint!
I övrigt känns allt typ jätte braa!! Super underbart typ! Har varit med I Allers och fått massa fina kommentarer och kort och grejer, det gillar jag ^^ Sen är det sommarlov (även om jag jobbar, det är ju bara tidsfördriv. Plus att det är as chill att ta hand om gammlingarna och för att inte göra nått - känns det som i alla fall- får jag fiiin fin lön!). Fint väder, för det mästa i alla fall dock typ alltid varmt. Sist men inte mins har jag ju som sagt körkort nu och bil, vilket nog är det bästa, WIIIEEE! :D
Ja ja, vad ska jag hitta på nu då, resten av dagen? Ingen aning. Vill typ egentligen bada men frågan är om någon vill göra mig sällskap, haha. Annars blir det väl typ bara film mys ikväll. Är typ för trött för att egentligen göra nått men vill ändå inte bara sitta inne. Gahh, dubbel moral, haha. Plus att alla typ är på festival, dumma kompisar jag har som lämnar mig ensam hemma :( Men men jag jobbar och får pengar, det får inte dom, Mohahahahahah! :D

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela