lakritsstang

Malva Smedberg

AWESOMNES!!!!!

Publicerad 2011-02-27 21:26:36 i

OMG!!! Fy faraovilken sjukt lyckad kväll det blev igår, jag stuttsade runt och var allmänt super äckligt glad! WIIE!
Det blev inte alls som tänkt utan såååååååå mkt bättre!! Först bjöd Elsa och Sanna de underbara systrarna mig på kinamatt, se gick vi till lokalen och fixade i ordning. Va klara halv 8 och började peppa jävel! Och shiiiitt vilken lyckad aweosme fest det blev! Bästa i mitt liv, utan problem! TACK TILL ALLA SOM KOM! Fick även massa söta pressenter av mina underbara söta kompisar. LOVE YOUUUU!!! Åhh, jag typ exploderade av glädje hela kvällen och natten lång. Till och med när vi städade lokaen vid 3 typ så var jag ändå cp glad och gick och sjöng osv. AHHHHHHHHHHHH, jag dör av lycka!!!!!!
Som pricken över iet sov min underbara pojkvänn brevid mig vilket va mycket mysigt! Sen vid 11 i morse kom familjen + Tobbe och sjöng för mig och gav mig pressenter, WIIE! Och så fick jag som vanligt damsugare till frukost, hihiih. Sen kom Vivvian (som jag sakna något sjuk), Carin och hennes bror Peter för att fira mig. Det gjordes med champang "frukost" (och mor och far bjöd mig på det, omg!!! Ni som känner mina päron vet hur stort det är, AAH!!!) Och sen vare smörgåstårta (såklart!). Ja allmänt jävla mys helt enkelt. Jag och tobbe avslutade dagen med att mysa framför en film.

Så nu sitter jag här och typ exploderar lite, skulle bara vilja hoppa som en tok och skrika allt jag kan, AAHAHH!!!!. I typ några timmar, hiihihi. JAG ÄR FUCKING 18!!!!!!!
I morron är det tyvärr skola, men jag är så sjukt glad så det skiter jag i plus att det är lite lockande med pressener från mina underbara små vänner hihih. WIIIEEE!!!!!!

OMG JAG DÖR AV GLÄDJE OCH LYCKA!!!!!

Tänkte lada upp en liten bild på vad jag fick med hiih, bilder fårn festen igår finns på fb såklart :)

Igår fick jag:
Två tröjor (från Micke och My)
En hemmagjord pressent (från Peter Sader)
En ponny (från David)
En mussepick (från Bella)
En sten (från Anton)
En te sils anka (från Jässi)
Hemma gjorda underbara smycken (från Kajsa)
En flaska vin (från Joel och Calle)
Ett kort och jätte fina gula rosor (från min underbara pojkvän)
En "gott och blandat påse" med hur mycket awesome saker som hälst (från Alexander den bästa)
Ett paket russin och en blomma (från Oskar med familj)
Rabatt på tatuering (från Kim)

Och idag fick jag:
Fyra böcker
En dator, fast jag ska få välja ut den själv
Pengar som blir till en one piece innom en snar framtid (från mormor och Anders)
Blommor
En digital fotora (från Vivvian)
En blommig boddy (från Carin och Peter)
Och sist men inte minst så ska hela familjen gå på GALENSKAPARNA näst nästa fredag!

Sen kommer jag få mer saker med tiden men ändå, JAG ÄR SÅ SJUKT NÖJD OCH GLAD!!!!!!!!!
WIEEE!!!!


åt hevete

Publicerad 2011-02-26 13:30:25 i

Fan helvetes jävla skit, viste att det skulle bli såhär. Fan att jag är så dum och trodde att det skulle bli så bra som jag tänk mig. Ha ha ha.... allt går alltid åt helvete och ingenting blir någonsin som jag tänkt mig/velat/önskat osv. Men nu nu tänkte jag att gud kanske kunde vara lite snäll, men fan heller. Hur kunde jag tro det egentligen? Skrattretande för fan! Är förberädd på samma i morron med. fan..

WIEE!

Publicerad 2011-02-26 11:58:42 i

IDAG JÄVLAR SÅ SMÄLLER DET!
18ÅRS FEST FÖR MIG, WIIEE!

p.s jag vet att jag är söt!

Ihhi!

Publicerad 2011-02-25 18:02:58 i

Hjälp, i morron smället det. Då jävlar ska det firas att jag fyller 18, wiie! Måste ju säga att jag är lite nervör eftersom jag itne firat mig själv sen jag va typ 7år?! Men det ska nog bli as bra!

I kväll blir det till att njuta av en myskväll med min underbara kännsla, erkänn rolig fredags kväll;)
Vist kan man ha så sjuuukt mycket roligare men jag älskar min syster en massa så det är jätte mysigt. Plus att hon är världens sötaste!

Ge mig mer pengar?

Publicerad 2011-02-23 17:50:34 i

Juste, sa ju att jag inhandlade två nya kjolar igår. Känner nu att jag behöver lite mer pengar för det finns så sjuk mycket kläder jag vill ha, t.ex. en onepiece skulle inte sitta helt fel, hiihi. Okej, detta är läskigt jag börjar bli tjejig? HJÄLP!!!!! Blommiga söta små kjolar, vad är det med mig egenltigen? Men dom är fina erkänn?! Plus att det var inte bara mitt fel, faktiskt mor min som hittade dom och ville att jag skulle prova dom. Så allt är hennes fel, mohahahahah!

Ända skälet till att jag hatar vintern!

Publicerad 2011-02-23 17:28:00 i



Kul att halka och slå i knäna, speciellt ena nåttså in i helvete. Har även jävle ont i händerna, men kan fan knapt gå. Sjukt svullet är det med. :s
Roligt! Och på det så hostar jag typ sönder min hals, börjat med nya medicinen med så känner mig cp. Bra tajming på allt! Nu hoppas jag bara på att allt ska vara bra tills lördag!
Missar boxen idag igen då, fu! Men yogan ska jag i alla fall gå på!
Mysa framför film nu och tycka synd om mig själv? JA!

Juste!

Publicerad 2011-02-23 17:19:14 i

Haha snygg pasta far, Erik och Edith kom hem med från Italien eller? ;)

10 månaders dagen, hihi.

Publicerad 2011-02-22 20:58:32 i

Jag och min fin fina Tobias firar faktiskt 10 månader idag, yeey!


För övrigt så var i Gbg idag och träffade Svenny, ska även påbörja nya medicinen snart. håller tummarna på det bästa! Inhandlade även två kjolar (passade lixom på ^^). I morron är det resursdag vilket är helt okej! Ska dock ha utvecklingsamtal men det är som tur var vid kl 12 så jag kan sova ut riktigt ordentliget! Sen är det även box oxh yoga i morron med och så ska jag börja fixa lite inför festen. Wiho. Även om jag är ledig så har jag att göra hihi :)

Hmm, ibland känner jag hur jag extremt mycket behöver en paus. Då snackar jag inte lov eller nått sånt, okej det är aldrig fel och detta lovet var väldigt bra, nej utan jag menar en riktig jävla paus från verkligheten. Allt blir bara för mycket och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Brukar sluta med panik ångest attack, sen är det lite bättre för stunden, men redan då är jag inne i samma gammla visa. Men just nu, ja, jag känner att jag är i stort behöv av en riktig paus. Jag skulle lixom vilja kliva ut ur min egen kropp och bara sväva runt i universum en stund. Slippa att tänka är nog det jag behöver mest. Gör mig hjärn död för någon timme?
Någonting som gör verkligheten lite mindre rolig för tillfället är massa minnen som kommer upp och det faktum att jag gått upp ett kg (FANFANFANFANFANFAN!!!!!!!). Men detta ska vi snabbt få ordning på igen och sen är det minus lite till, sen är jag nöjd :)

host***

Publicerad 2011-02-21 18:29:36 i

Fu hatar att ha bajs ont i halsen. Trodde jag skulle slippa det, i alla fall lite, när jag opererade mig, men nej klart inte! Har haft ont i halsen sen operationen typ, okej som tur var inte samma ont som innan men ändå. Nu är det mer ett jobbigt dovt ont typ, haha. Jag sitter alvarligt talat och beskriver ont och klagar på min hals. Jag är faktiskt super duper gad att mandlarna är borta och det är stor skillnad. Men det är störande ändå. Shit va jag är petig x)
Men i alla fall, när som helst, var som helst så är det icke roligt att vara, eller i mitt fall, hålla på att bli sjuk. Usch och fy på det! Tack vare det missar jag boxen idag och det suger lite mer. AJa, ska nog sova hos pojken idag, eller ja han föredarar att bli kallad för man  men nej, Mohahaha, han är min lilla gullipojk (a)

Hmm, jag är hungrig, äta kanske?



Wie!

Publicerad 2011-02-20 21:50:23 i

Hmm, jag känner mig lite smått lycklig, hiihi! Och jag tycker om min pojkvän som  faa*n!
Så drf får ni se min absoluta favorit bild på han bara för att han är fiiin och bara miiin! :D


Lovet slutar i dag/natt och i morron börjar skolan igen, vilket inte är så jätte kul. Men det ska bli super roligt att träffa alla mina underbara små vänner, hiih jag gillar dom rätt mycket! Sen på Tisdag blir det Gbg och få ny medicin, shit jag är typ piller beroende hahah fast det är ju typ ett måste och jag och Tobbe firar 10 månader ihihi). Onsdag är det studie dag vilket är rätt okej det med och sen på Lördag blir det feeeeeeeeeeeeest och på Söndag är det min 18 års dag, yeeeey!

INTE OKEJ!

Publicerad 2011-02-20 11:35:02 i

Jag orkar fan inte med detta längre...
Varför, varför måste det vara såhär?
Fan.

Ursäkta?

Publicerad 2011-02-19 20:02:34 i

Stör mig så in i helvete på vissa personer! Jag har jävligt dålig självbild och har svårt att berätta asker och ting för att jag aldrig blir trodd. När jag nu gått ut i både Ut, P4 och Expressen om att jag blivit mobbad. För det blev jag verkligen! Allt står ju självklart inte i tidningen med det är egentligen mycket värre! Att Jörgen nekar allt osv hade jag förväntat mig. Och Håkan har de inte äns kontaktat eftersom han är pansionerad, men han hade också nekat! Alla som gick på Stenbock vet hur det var. Man kunde slå eller mobba någon som fan framför ögenon på Håkan elelr Jörgen utan att de lyfte ett finger. Men att sådana personer som själv mobbat mig, att de säger att de aldrig märkte nått och att de sedan själva fick liknande behanling på högstadiet. Det stör mig som fan! Självklart, jävligt trokigt för dig att du också blivit utsatt, men säg fan aldrig att du inte märkt hur du/ni behandlade mig. Du märte inte äns att jag var mobbad? Usräkta? Ärligt talat, vad har du bakom pannbenet? T.ex. vem var det egentligen som kom fram till mig i 2:an när jag satt själv på bakset planen. Jo du. Vad gjorde du? Jo du kallade mig fula saker, sparkade och spottade på mig. Vad kallar du det om inte mobbing? Och vem vare som efter att jag oppereat mig sparkade och slog mig i magen? Jo det var du!

Seriöst, öppna ögonen för fan och se vad du själv gör!

det får gå.

Publicerad 2011-02-17 18:30:28 i

Okej, när håret är uppsat i en toffs när det finns lite smink på ögonen så ser luggen ehlt okej ut ändå.
Som tur var kom jag på detta före Expressen kom hit så för hoppningsvis ser jag inte föjävligt ut i morron då typ hela Sverige får se mig, läskigt!

hhm..

Publicerad 2011-02-17 15:11:10 i

Om jag tunnar ut luggen så kanske den blir bättre?

WTF?

Publicerad 2011-02-17 14:53:36 i

Roligt ändå att Expressen ringeroch intervjuar mig, haha. Alla måste nu med andra ord läsa expressen i morron för då är jag med, wie! (Dock så ska de komma och ta ett kort på mig under dagen och jag har fortfarande min jävla lugg. Det hjälper inte att önska bort detn, fuuu!)

Vrf kanske vissa undrar. Jo eftersom jag både varit med i radio och lokaltidningen (har tydligen även varit med i lärar tidningenn eller nått sånt). Söt på Malva Smedberg på nätet så hittar ni det!
Jag är rätt grym ändå!

Trallalalla

Publicerad 2011-02-15 21:18:52 i

Wie, dagen igår men min underbara pojkvän var jätte mysig! Vi åt god mat, myste framför en film och sen myste vi lite till och ännu lite till. Mhhh... jag tycker väldigt mycket om honom! Fick en ros och en liten gosedjurshund som var mega söt! Detta fick han av mig:

Enligt mig helt AWESOME! Hiih, han blev i fall mycket nöjd han med ^^

Idag har jag, mor, Elsa, Kajsa och Jässi ätit sushi och det var GOOOOOTTT!!!!! Vi typ dog? Haha som alltid när det kommer till sushi! Sen köpte jag nya träningskläder och två par skor. Sen övningskörde jag också och jag och mor åkte till Ekero för att kolla läget med sommarvikariat. Va en liten stund med bästa baben med för att få höra massa tjejsnack, hihihi!
Det var varit en super duper dag, och den avslutas med film mys med min kära mamma. "I rymnden finns inga kännslor" för tredje gången, jag är kär!

Alla hjärtans dag

Publicerad 2011-02-14 17:15:22 i

Yes, hem kommen från Gbg nyss då. Varit där och köpt nytt köksbord med mor min. Nu väntar jag mest på att klockan ska gå så att jag kan få göra mig i ordning och sen knalla iväg till min underbara pojkvän där kvällen ska spenderas med massa MYS! WIE! Är lite nervös om han kommer gilla mina små pressenter eller inte men det tror jag hihi. Lägger upp en bild i morron eller så :)

Glad alla hjärtans dag på er allihopa :)


Juste, i morron blir det också en bra dag för övrigt. Ska ju äta SUSHI med Elsa, Kajsa, Jässi och mor, mysigt, oja!

fu!

Publicerad 2011-02-13 16:23:47 i

Noo, jag som hade sätt fram värsta mycket till yoga nu, men ne då är det inställt, fufufu!
Ja ja, nästa söndag och kanske onsdag får det bli i stället!

Ajajaj, min kropp

Publicerad 2011-02-13 13:43:57 i

Shiit, vilken kväll. Lyckad som fan! Har ont i varenda liten muskel i hela kroppen, haha känner mig typ handikapad eller nått. Men så blir det efter en massa dans och annat skoj, plus att jag var snygg! Nu taggar vi inflr min fest om två veckor, kommer bli totalt awesome!

Idag ska jag dö lite, snark Zzz.. eller nått. Taggar inför en mysig dag i morron med min underbara pojkvänn. Ikväll blir det yoga för första gången med, det ser jag mycket fram emot!

*gäsp*

Publicerad 2011-02-12 11:36:34 i

Vaknade av någon konstig anledning redan halv 9 i morse, hmm.. Kan det vara för att jag gick och la mig redan halv 19 igår kväll. Hihi, ja jag är töntig som lägger mig så tidigt en fredag men jag va trött (a).  Snart ska nog jag och mor ut och gå i det fin fina väderet, en lååång promenad, wie! Sen blire en sväng förbi Tobbelobbebus och sen vidare till Elsa, mys och tagga inför ikväll. AWESOME! Har dock lite klädkris, som alltid, men det löser sig. Hmm ska jag duscha också kanske? Stora problem jag har känner jag.

Juste.

Publicerad 2011-02-11 17:13:10 i

Haha måste ju berätta hur weird jag är egentligen! När jag igår låg i min säg för att somna så hade jag ena armen halft under och halft utanför täcket. (för övrigt så sov min underbara syster jämte mig i min säng inatt, väldigt mysigt!).  Och så låg jag och tänkte för mig själv att det var väldigt bra att jag hade armen så för då slipper alla fåren vara rosa, gröna och blå, för då är ju vissa vita med. När jag tänkt du bra detta var för fåren en stund kom jag på vad det egentligen var jag tänkte på. Jag tänkte typ att det var får i min arm? Det roliga var att jag vara fortfarande vaken vi detta tillfället.. Hmm.. Jag är väldigt konstig ändå? Haha.

LOOV!

Publicerad 2011-02-11 16:54:35 i

Wiie, kl 11 i förmiddags började mitt underbara sportlov. Det firar jag med myskväll hemma med mamma. En hel vecka är det bara vi, ska bli väldigt skönt och lungt. Alla de andra är i Italien och åker skiror med mormor och några kusiner och lite så. Jaa, undrar säker nu vrf inte jag vill med, men saken är den att det bara är kill kusiner och det tycker jag inte är så locokande, sen finns det ett antal andra anledningar jag inte ska dra upp här. Men i alla fallm jag hänger verkligen inte läpp för det för jag kommer ha det AWESOME här hemma! :)
Det börjar med fest i morron, alla hjärtans dag på måndag (köpte för övrigt alla-hjärtans-dag-pressenten, eller ja pressenter till Tobbe idag). På Tisdag blir det sushi med elsa, mor och kanske någon mer och sen Gbg på onsdag med mor. UNDERBART!

Redan nu ska jag faktiskt börja med myset och slänga på en film, dricka te och le, typ såhär:

känner mig lite lycklig, wie!

Publicerad 2011-02-10 18:57:49 i

Åh, sov hos Tobias i natt, det var mycket mysigt! Vi kollade lite tv och låg och kramades massor, mmh! Tycker om min pojkvän, även om han är lite konstig ibland. hihi (A)

Idag har varit en bra dag! Den började med prov i skolan, psykologi prov (typ det ända negatviva med dagen). Sen hade vi en halv timme tills nästa lektion. Då fick vi reda på att våra tre lektioner efter lunch var inställda, vilket betydde att det bara var teckenspråk kvar (för mig och amelia, de andra har andra språk, haha, så ägda. Teckenspråk är BÄST!). Den var as chill, som alltid. Hade läxförhör och sen vare bara övning inför inspelningen. Jag kan för övrigt alla mina repliker så gott som utantill redan, wie! Sen efter det höll jag Rebecca sällskap tills henens buss gick och sen åkte jag till knalle för att kolla alla-hjärtans-dag-pressent till Tobbe. Tror jag vet vad jag ska köpa, i morron. Juste, i morron har jag bara en lektion på en timme och sen är det LOV, YEEY! Och lovet börjar med party på lördagen, super duper WIIE!

Ja ja, nu håller jag på att ladda ner (oj så olaglig jag är, hihi) en massa mysiga och bra filmer, hoppas på att någon kan vara klar så jag kan se den efter jag har fått i mig lite mat. Hade varit awesome :D

Mys!

Publicerad 2011-02-09 17:56:10 i

Sover hos underbara pojken i natt!
Kärlek


p.s ge mig sommar!

ja eller neh, eller hmm ?

Publicerad 2011-02-08 18:26:51 i

Idag.. aså jag var glad innan idag, fast jag är nog glad nu med tror jag, någonstans in under i någon vrå någonstans. Hmm.. Jag är komplicerad kan man lugnt säga, det har både sina bra och dåliga sidor. Mest dåliga eller mest bra beror lite på vilken dag, vem du frågar.. ja osv. Men just idag, just nu kan jag inte svara på hur det är med mig. Vist skulle någon fråga skulle jag säga att det är bra, precis som vanligt, även om jag gråter. Men skulle jag svara så nu? Ingen aning faktiskt. Jag känner mig helt full och ändå så bottenlöst tom, det är leskigt må jag säga. Jag behöver uppmuntran, kanske en glad överaskning?

För övrigt så drömde jag om min 18års fest. Usch, ingen bra dröm. Den har typ färföljt mig lite hela dagen för det känndes så sjukt äkta. Drömde typ att det inte var i fiskestugan utan på någon jävla restaurang med en trappa i mitten (ingen som förstår hur jag menar men men). Det kom typ tio pers var av bara två jag bjudit irl. Alla gav mig pressenter i form av papperslappar med några snälla (?) ord på, så ven mamma och pappa. Yeey, som 18 års pressent får jag papperslappar, kul! Åh andra siden var bordet alla satt vid väldigt fint dukat med rosor i glasen (?) osv. Jag kunde tydligen dricka ur min ros med och några blev avunsjuka. Sen vare en jävla servitör som kom och ville sälja rosor typ hela tiden, för 10kr styck. Men jag hade inga penagr med mig eftersom det var min 18års fest så tänkte inte jag på att jag skulle få betala nått. Men i alla fall hade alla andra pengar med sig så alla köpte rosor och gav till varandra, alla fick varsin utom jag. Sen efteråt grät jag för att det blivit sånt fjasko så jag satt utanför lokalen (det var sommar och jätte soligt). Då kom Tobbe och la mig i hans baklucka på bulen, körde mig hem till han och tvinga mig att diska.
Snacka om misslyckad 18års firande. 

hmm!?

Publicerad 2011-02-07 19:27:26 i

Usch, eller nje kanske är det okej? Jag har en konstig kännsla i kroppen och jag vet inte om jag ska tolka den bra eller dåligt. Hmm. sånt är väldigt jobbigt. Speciellt när det handlar om hjärtat. Usch, tror jag. Eller ah det är typ varranat hjärtslag. Usch, Åh, Usch, Åh, Usch, Åh, Usch, Åh, Usch, Åh, Usch, Åh.. osv.
Är lite kluven må jag säga.
HJÄLP MIG!!!!
fast jag vill inte berätta för någon (A)

Aja, Ted Gärdestad hjälper för stunden, mmh!


WIE!

Publicerad 2011-02-06 14:48:30 i

JAG ÄR SLÖTT GRYM PÅ ATT KÖRA BIL, YEEY!
Jag borde satsa på de som en kariär eller nått, haha :)

Mmh, nu blir det pasta potaneska(horans pasta) sen köra lite till. Så småning om vandrar jag även iväg till min kära pojkvän för att granska hans ny tapetserade sovrum.

Av någon anledning är jag jätte glad idag, wiie :D

sunshine skulle inte vara fel!

Publicerad 2011-02-06 10:43:46 i

Hade mycket trevligt hos min älskade morfar igår! Mycket god mat och trevligt folk. Men som sagt, var där för morfars skull! :)

Idag ska jag göra matte läxa, buuhuh... och sen kanske övningsköra lite, yeye!

Jag längtar något otroligt till sommar och sol just nu, hmm, vet inte riktigt vrf, kan det dels vara för att jag köpte nya awesome skor i fredags? Ja kanske :)


Jag har ett par röda skor, yeey, LOVE!

jag gillar min morfar!

Publicerad 2011-02-05 11:30:16 i

Åh fy vad trött jag är! Eller nje kanske inte, mess nyvaken (A)
Igår var en skit dag, eller i alla fall lite av dagen fy fan! Gjorde skit jag ångrar som fan nu!

Idag ska jag och familjen åka till min underbara morfar och fira hans 75års dag (tror jag det var, hiih). Det ska bli stot kalas och alla barnbarn osv ska komma dit. Dock är det bara min familj från morfarsida eftersom de andra (mina kusiner på mammas sida) bor så långt bort. Men Elvis barnbarn kommer i alla fall. Skit samma, jag kommer för morfars skull bara för att jag älskar honom!


Erkänn att han är söt, min morfar!

jfädsfhdsfbsdkfhwofe

Publicerad 2011-02-04 20:38:29 i

Varför i helvete ska människor alltid vara till sådan besvikelse? Alltid lögner och svek. Sen när blev alla så elaka? Vad i helvete har jag gjort er? Vad har jag gjort för att förtjäna all skit ni gett mig?

Fy fan vad jag blir ledsen och arg på detta..

Ännu en dag som var värdelös, ska man äns orka med att vakna i morron?

trauma/mys, hmm blandade kännslor?

Publicerad 2011-02-03 19:41:44 i

Idag har det varit en mycket mysig dag, förutom skolan (A) För där blev det en jävla kalabalig och trauma av hela dagen. Shit. Människor fortsätter bara att förvåna mig mer och mer..
Men om man bortser från allt det så har dagen varit super mysig, yeey! Har bland annat haft teckenspråks lektion utan lärare. Vi bestämde vad vi skulle hitta på för bus vecka 12 (språk och bok vecka) men konstig som hela gruppen är så blev det massa konstigt idé sprut och alldeles för mycket skratt. Det är nog förbjudet att skratta så mycket på en lektion, tror jag? Aja gillar min teckespråks grupp något enormt! Åhh, alla är så underbara. Som jag och Amelia säger jämt, lätt att vi skulle kunna byta ur den mot våran vanliga klass. Fast då skulle man vilja ta med några små vänner till. Haha en klass på 12 personer skulle vara lite men mycket mysigt, ungefär som nu, hihih.
Aja sen var svenskan och engelskan "inställd" så jag Rebecca, Matilda och Amelia gick ner på stan och kikade runt. Sen tänkte vi även fika men kon snabbt på att vi mer var hungriga, så vi hamnade på jensen. Haha. MYsigt och trevligt som fasen blev det, wiie! Sen åkte jag och Rebecca vidare till knalle och gick runt lite i någon timme sen hem. Hela dagen har då allt som allt, majoritetsvis varit SUPER AWESOME :D
Plus att jag faktiskt sov hos tobbe med, vilket var super duper!

Nu ska jag kolla lite film, får nog bli "I rymden finns inga kännslor" för Rebecca vill verkligen att jag ska se den IDAG! Hahah, kanske blir en till efter det? Har ju trots allt ingen skola i morron. Dock måste jag ju faktsikt dit en timme ändå och kolla iv- val men ändå, hihi. Hmm. kanske göra en varm macka och oboy till, mmh. Jo det gör jag nog, iih :D

Måste skratta lite!

Publicerad 2011-02-03 19:31:14 i

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

Bara jag som ÄLSKAR när man får reda på nått som är sjukt otippat och jävligt kul?

Usch!

Publicerad 2011-02-01 17:57:00 i

Fy farao, trodde inte att man kunde vara såhär trött. Klockan är snart 18.00 och jag skulle lätt kunna gå och lägga mig för att sen sova HELA natten, och sen har jag sov morron i morron med vilket är väldigt fint. Nej men får nog vänta tills typ 20.00 innan det blir sängen. Fram tills dess ska det plussa idrott, WIIEEE, fy så roligt, INTE! Vrf måste man ha skrivtligt prov i idrott egentligen? Väldigt onödigt enligt mig!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela